Nieuwe wandelschoenen

Maandag 9 september 2019

Gisteren heeft het bijna de gehele dag geregend en hebben we niets ondernomen. De meegenomen dvd’s kwamen dus goed van pas. Vandaag is het weer opgeklaard als we opstaan. Het is droog en de zon schijnt. Aan het begin van de middag wandelen we naar het dorp om brood te halen. Het centrum is klein en op een terrasje drinken we een kopje koffie.

Later in de middag rijden we naar een bedrijvenpark in de stad “Spittal”. In een tuincentrum kopen we extra dik worteldoek voor in de luifel. Het plastic wat we tot nu toe gebruiken, is te klein. Vervolgens wandelen we nog even over het bedrijvenpark en als Annemiek dan nog een schoenenzaak ziet, moeten we natuurlijk even naar binnen. We staan even stil bij de afdeling “wandelschoenen”. En wat een geluk, Annemiek ziet een paar wandelschoenen staan die afgeprijsd zijn. 20190917_122749aOpvallend is, dat de voorzijde van de zool meer gebogen is dan bij haar eigen schoenen. Zij zoekt haar maat en past de schoenen. Even lopen. Het voelt goed aan. Na wat wikken en wegen, besluiten we de schoenen te kopen, ook al zijn ze niet waterdicht. Stel je voor dat zij hier gewoon goed op kan lopen! En zo niet, nou ja aan de prijs zullen we ons geen buil vallen. Dus loopt zij even later met een paar wandelschoenen de deur uit.

Terug op de camping trekt Annemiek direct de schoenen aan en loopt er de rest van de dag probleemloos op rond. Dat biedt zeer veel hoop voor de toekomst!!!

Tot later…

4 gedachten over “Nieuwe wandelschoenen

  1. Echt een vrouwe dingetje Kees …. zo zijn vrouwen zien alles en hup afgeprijsde schoenen en nog haar maat ook.Goed gedaan buuf als het maar lekker loopt.Wijn vandaag naar Duitsland in Lennenstadt in Sauerland hotelletje voor een paar daagjes.mooi uitzicht van ons hotelkamer. Nou Annemiek nog veel wandelplezier op je nieuwe schoenen.Goed inlopen hoor 😂
    Wandelse nogrt. De Buuffies 👴👵❤💙💋.

    Geliked door 1 persoon

    • Hey buuf, heerlijk een paar dagen er tussenuit. Geniet er maar lekker van met elkaar. Hopelijk hebben jullie ook nog lekker weer.
      En ja, ik ken dat al langer hoor (die vrouwendingetjes), maar ach, ik heb dat zelf ook, dus ik vind het prima. En Annemiek wandelt er geheel probleemloos mee tot nu toe. Nergens last van. Gewoon een wonder!!
      Nou buuffies, nog veel plezier daar in het Sauerland en ik zeg,
      Tot later…

      Groetjes en liefs van ons beiden ❤ ❤ 😉

      Like

    • Hoi Flora,

      Annemiek loop op de schoenen helemaal perfect hoor. Geen centje last van iets. Het is echt wonderbaarlijk ! ! !

      Groetjes en liefs,
      Annemiek en Kees

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.